استفاده از پودر جو

 

 

خانمها و آقایانی که آشپزی میکنید بروید به نزدیک ترین سوپرمارکت نزدیک تون و یک بسته جو پرک بخرین بعد بیاین خونه و اونو رو آسیاب کنین حالا ما چی داریم ؟
پودر جو
بعد توی هر خورشتی که پختین نصف قاشق غذا خوری یا حتی یه قاشق غذاخوری بریزین
بعد :
اول : آب خورش غلیظ میشه
دوم: اصلا و ابدا روی طعمش تاثیری نداره
سوم: موهاتون پر پشت می شه و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتون می رسه

توی کتلت ها و همین طور توی هر نوع سوپ و آشی که برای بچه ها میپزین هم میتونین استفاده کنین

/ 1 نظر / 14 بازدید
سارا

سلام.خوبين؟ حيفه وب به اين خوبي نيست که چنين آدرسي داره؟ ميخواي وب تو هم مثل سايتاي بزرگ يه آدرس اختصاصي داشته باشه؟ کافيه يه دامنه 3900 توماني براش بخري تا بشه يه سايت اختصاصي. بيا خودت ببين. http://s4you.ir/1/824Nn