اسفناج مغز را 11 سال جوان ‌تر می‌ کند

خوردن تنها یک بار اسفناج در روز سرعت فرایند کاهش حافظه مرتبط با پیری را کاهش می‌دهد.

دلیل این تأثیر چیست؟ ویتامین K.گروهی از محققان دانشگاه راش شیکاگو رژیم غذایی و عملکرد مغزی 954 فرد مسن را در طول 5 سال بررسی کردند و پی بردند افرادی که در رژیم غذایی خود از سبزیجات استفاده می‌کنند، حافظه قوی‌تری دارند.

محققان رژیم غذایی شرکت کنندگان را که میانگین سنی آنها 81 سال بود به مدت 5 سال بررسی کردند. توانایی شناختی درافرادی که سبزیجات بیشتری در رژیم غذایی خود جا داده بودند، به اندازه افرادی بود که 11 سال از آنها کوچک‌تر بودند و هرگز از برگ‌های سبز در رژیم خود استفاده نکرده بودند. علاوه بر اسفناج، انواع کلم‌ها نیز سرعت پیر شدن مغز را کاهش می‌دهد.

در بررسی‌های قبلی به تأثیر فولات و بتاکاروتن در تقویت مغز پی برده شده بود، اما این اولین بررسی است که به ارزیابی اثر ویتامین K روی مغز پرداخته است. این تیم تحقیقاتی معتقد است، غذاهای دیگری مانند اسفناج،‌ کرفس و هویج نیز سرشار از این مواد غذایی است و می‌توانند خاصیت سبزیجات دیگر را داشته باشند و آنها می‌خواهند تحقیقات خود را برای بررسی این امکان گسترش دهند.

/ 0 نظر / 14 بازدید