قهوه هسته خرما

 

در روایتی از رسول اکرم درخت خرما را به "کریمه" یاد کرده است که به معنای پر برکت بودن آن است چرا که تمام قسمت های آن مورد استفاده قرار میگیرد و چیزی دور ریخته نمیشود ابتدا رطب و بعد از آن خرما و شیره آن و به این مقدار هم بسنده نمیشود کشاورزان از تمام اجزاء آن استفاده میکنند، از برگها و تنه و ریشه و......و هسته آن قسمتی بود که هنگام خوردن باقی میماند سالیان طولانی این قسمت از این میوه بهشتی را دور می انداختیم چرا که فکر میکردیم فایده ای ندارد ولی زمان اثبات کرد که هسته آن نیز فوائد بی شماری دارد .اهل حساء عربستان از هسته آن استفاده کرده و آن را به قهوه تبدیل کردند که طعم آن با قهوه عادی هیچ فرقی ندارد اضافه بر آنکه فوائد علاجی فراوانی را در پی دارد .

.............................................
روش تهیه قهوه هسته خرما

ابتدا هسته را چند بار با آب گرم میشویم و آن را خوب بین انگشتان میمالیم تا زواید آن پاک شود و چندین بار در آب آن را خیس میکنیم سپس به مدت 7-10 روز در افتاب قرار داده تا خوب خشک شود سپس آن را درون فر قرار داده و کمى میسوزانیم تا به رنگ قهوه ای به رنگ قهوه عادی در آید و اجازه میدهیم تا سرد شود سپس آن را در هاون یا مخلوط کن آرد کرده و از آن استفاده میکنیم .

یکی از بیماران قندی که قرار بود یکی از انگشتانش بر اثر این بیماری قطع شود فقط به مدت  4روز از این قهوه استفاده کرد و به ما خبر داد که چگونه دکترش از نتایج غیر قابل باور آن متعجب شده بود و از قطع انگشت او منصرف شد چرا که مقدار قند او به وضعیت طبیعی باز گشته بود.

/ 0 نظر / 49 بازدید